Bel: 06-22869186 | info@body-scan.nl | Winkelwagen
Body-Scan bij RTL4rtl4

Body-Scan in het programma Medical Travel.

Bekijk hier de uitzending terug.

Ontvang tips, schrijf u in voor de nieuwsbrief !

Vitaliteit-Energie Scan

Inzicht in uw vitaliteit en energie

Uw vitaliteit, energie, het stress-niveau en veel meer worden gemeten met een klein en compact apparaat voorzien van speciale pols-elektroden die zijn gekoppeld aan een uniek software-programma op de laptop. Tijdens de scan is het enige wat u hoeft te doen voor een goede scan: stilzitten of liggen en rustig ademen.

Uw hart is de spiegel van uw welzijn!

Deze Vitaliteit-Energie Scan is gebaseerd op een nieuwe analyse van de biologische ritmes van de mens.
Via de pols-elektroden wordt de elektrische activiteit van uw hartspier gemeten.
Bewezen dat alle processen in het menselijk lichaam zich door variaties in de activiteit van het hartritme vertalen.

Uw voordelen:

  • Resultaten binnen 5 minuten,
  • Duidelijke visualisatie van de resultaten,
  • Inzicht in uw energie (balans, voorraad), vitaliteit,
  • Inzicht in uw fysieke en mentale stress-niveau,
  • Uw dagelijkse bioritme. Wat is de beste tijd voor u om bijvoorbeeld een belangrijke afspraak te plannen?
  • Uw biologische leeftijd. Is uw biologische leeftijd dezelfde als uw kalenderleeftijd? Hoe jong bent u van binnen?
  • Inzicht in uw energieveld rondom het fysieke lichaam, genaamd aura,
  • Inzicht in uw 7 energiecentra van het lichaam (=chakra’s) en de 12 energiekanalen (meridianen),
  • De uitslag van de resultaten van deze scan per mail, eventueel met een speciale ademhalingsoefening en/of een chakra’s-healing-bestand,
  • Meten om te verbeteren! De huidige resultaten zijn makkelijk vergelijkbaar tijdens de volgende meting. Zo komt te weten of u op de goede weg bent met uw behandelmethode.

Door jouw inzichten ervaar ik veranderingen die voor mijn haast ongelofelijk zijn. Ik merk dat ik een echt verzadigd gevoel kan herkennen, daardoor niet meer onbeperkt eet, keuze’s kan maken en voor mijn zelf afweeg of het de moeite waard is om het in mijn mond te stoppen, en ook iets kan overslaan.!!” – Ine

 Polsdiagnose in de moderne geneeskunde

“In 1960 startten Russische wetenschappers een langdurige studie naar de Tibetaanse geneeskunde. De nadruk lag op de polsdiagnose. Dit onderzoek heeft geleid tot de ontwikkeling van een automatische polslees-machine, gebaseerd op de Tibetaanse geneeskunde. Hoewel dit systeem minder indrukwekkend is dan een heelmeester, kan het belangrijk zijn voor westerse medici om de levenskracht tsog-lung te begrijpen en wat deze betekent voor de behandeling van ziekten.” – Ralph Quinlan Forde

Voor extra informatie over het functionieren van uw lichaam op het energetische vlak maak ik gebruik van een ‘automatische polsleesmachine de’ Dinamika met software Nilas MV®.

Historie

De Tibetaanse geneeskunde behoort tot de oudste geïntegreerde medische systemen ter wereld. De behandelmethoden van de Tibetaanse geneeskunde zijn ontstaan door eeuwenlange verzameling van het beste van wat India, China, Perziё en Griekenland te bieden hadden, en dit te mengen met de Boeddhistische wetenschap van de Tantra, die gericht is op esoterische riten en de activiteit van de lama. Na de 10 jarige geneeskundestudie hebben Tibetaanse artsen zo’n groot begrip dat ze in elk specialisme kunnen werken, zoals gynaecologie, psychiatrie, geriatrie, voeding, palliatieve zorg en kindergeneeskunde. Een Tibetaanse arts is thuis in alle specialismen tegelijk.
Een van de meest fascinerende en diepgaande diagnostische methoden van de Tibetaanse geneeskunde is de polsdiagnose. Tibetaanse artsen luisteren naar de pols. Na de pols drie keer bij elke pols te hebben opgenomen, kan een goede arts de gegevens interpreteren om alles wat in het lichaam gebeurt te begrijpen.

Back to Top

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen