Bel: 06-22869186 | info@body-scan.nl | Winkelwagen
Body-Scan bij RTL4rtl4

Body-Scan in het programma Medical Travel.

Bekijk hier de uitzending terug.

Ontvang tips, schrijf u in voor de nieuwsbrief !

Ervaringen

07-09-2019
Dit is een kort verslag van een 72-jarige man, Mauritz H. die hoogstwaarschijnlijk gered had kunnen worden als er beter was gereageerd op de diagnose van dokter ingenieur Olga Vogel met haar zeer geavanceerde Body-Scan in Heerhugowaard.
Na een eindeloze serie pillen geslikt te hebben tegen hoge bloeddruk – voorgeschreven door een reguliere internist – werd hij alleen maar heel ziek, terwijl de bloeddruk nauwelijks veranderde. Na op internet over de methode Body-Scan enthousiaste verslagen van diverse patiënten te hebben gelezen, besloot hij zich ook te laten scannen door dokter Vogel in de hoop op een gedegen overzicht van wat hem mankeerde. Zodat hij gericht behandeld kon worden.
Naast enkele andere dingen die aandacht nodig hadden, kwam in de body-scan duidelijk naar voren dat er iets achter de nieren niet goed zat. Met het uitgebreide rapport van Olga besloot M.H. naar zijn huisdokter in Loenen te gaan die direct met de diagnose van Olga aan de slag ging en  M.H. naar het ziekenhuis verwees. En toen begon – zo bleek later – een  gevecht tegen de tijd.
In het ziekenhuis werd eerst van de nieren een echo gemaakt. Niets te zien. Dan maar enige dagen later een MRI. Daar kwam volgens het ziekenhuis ook niets uit.
Uiteindelijk kreeg M.H. bericht, opgeroepen te worden voor een CT-scan. Dat heeft hij niet meer meegemaakt.
Hoe zou het zijn gegaan als er direct een CT-scan zou zijn gemaakt die de diagnose van dokter Olga kon bevestigen en M. vervolgens geopereerd was. Wij zullen het nooit weten. De reguliere arts in Loenen heeft na de body-scan adequaat gehandeld door hem direct door te verwijzen. Daar lag het niet aan.
M.H. stierf plotseling op 8 mei 2019, weken nadat hij door Olga was gescand. De oproep van het ziekenhuis voor de ct-scan heeft hij nooit gehad.
De boosdoener: een aneurysma achter de nieren. De plek die nota bene met de body-scan van Olga Vogel was gevonden.
Lili B.
05-03-2019
Ik ben naar aanleiding van de bodyscan naar een opticien geweest voor het opmeten van mijn ogen, en ja daar kwam uit dat ik een bril moet zoiezo voor lezen, autorijden en tv kijken. Dus over 3 weken heb ik een bril!
03-03-2019
Beste Olga,

Bedankt voor de uitslag en het aanbevolen traject. We zijn direct de juiste middelen gaan bestellen.

Ik wil je ook graag laten weten dat mijn voet zeer goed op de SCENAR behandeling reageert. Niet alleen de pijn is beduidend minder geworden (de blessure voel ik nog wel), maar mijn voet oogt ook veel gezonder. En mijn huid heeft weer een gezondere kleur. Het verschil met mijn andere voet is opmerkelijk. Zou SCENAR een goede remedie zijn voor neuropathie? Ik vermoed van wel, en daarom besloten de SCENAR Sport D bij je te bestellen. Wil je ons ajb laten weten wat je van ons nodig hebt vwb deze bestelling?

Mijn echtgenote is enige dagen geleden begonnen met het volgen van jouw advies. Thee, voeding en vitaminen/mineralen. Ze wil je graag laten weten dat ze het verschil nu al merkt. Meer energie en concentratie. Ook slaapt ze sindsdien goed. Zij wil je bij deze enorm bedanken voor het gegeven advies!

Hartelijke groet,

18-07-2018
Beste Olga,
Ik wilde weten dat het echt goed met me gaat!
Ik merk veel verschil, met name op psycho-emotioneel-concentratie gebied.
Hartelijke groeten,
Marjolein
29-05-2018
Lieve Olga, ik blijf mijn enthousiasme  ventileren aan mensen die ook lichamelijke klachten hebben
Sorry daarvoor? maar kan het niet laten en de mensen om mij heen zien de lichamelijke veranderingen en vragen dan ook hoe dat mogelijk is !!!!
24-05-2018
Lieve Olga,
Ik wil je even laten weten dat ik me nog steeds zo uitstekend voel!
Echt, ik ben nog steeds ZO blij dat ik onder behandeling van jou ben!!!
Mijn leven is weer normaal!
Speel zeker 4 keer per week golf en heb zoveel energie!!!
Ik vertel het dan ook aan iedereen die ziet dat ik zo veranderd ben.
Maar ook aan mensen om me heen die klachten hebben dan geef ik jou adres door.
Want gun het iedereen om weer normaal te kunnen leven.

Mijn uroloog was zo enthousiast nadat ik haar mijn ervaringen had verteld over het niet meer last hebben van een overactieve blaas.
Ze wilde gelijk je adres hebben om eventueel patiënten door te verwijzen.

Lieve Olga, ik zal je op de hoogte houden van mijn heerlijke leven.
Heel veel liefs en veel dankbaarheid,

25-04-2018
Met pijn die toen al zes weken duurde, ondefinieerbare klachten en een onderzoek waar ik nog vier weken op moest wachten ben ik moedeloos op Google op zoek gegaan naar iets of iemand.
Zo ben ik Body Scan tegengekomen. Meteen een email geschreven en gebeld. Binnen drie dagen kon ik terecht voor de scan-behandeling (Meta-therapie), fantastisch.
Na de behandeling heb ik me heel snel beter gaan voelen, na een paar dagen was pijn zo goed als weg. Op een vervolg gesprek binnen tien dagen heb ik nog een korte behandeling ontvangen en een aantal adviezen gekregen. Daarnaast heb ik voedingsadviezen gekregen en is bloed onderzocht.
De afspraak voor het onderzoek staat nog steeds en die ga ik ook opvolgen.
Ondertussen ben ik enorm blij dat ik bij Body Scan geweest ben en het resultaat is tot zo ver al onvoorstelbaar! Ik zal zeker een vervolgconsult maken.
Olga, bedankt!
Fijn en zonnige dag gewenst!
Met vriendelijke groet,
Vesna Tomić
15-03-2018
Lieve Olga,
Wat genieten we van onze vakantie !!
De urine problemen zijn geheel verdwenen …..
Onderweg naar ons vakantie-adres (870 km, 9 uur rijden) slechts 2 keer naar het toilet geweest!!
Ook thuis hooguit per dag 4 keer naar de wc terwijl Ik zeker  Ninja 2 Liter Drink !!
Met de Parkinson gaat het ook helemaal goed !!!
Mister P,  zoals ik dat altijd noem, is ergens heel stil aanwezig, maar houdt zich kalm !!!!
Wat is mijn /ons leven veranderd !!!
Ben zo dankbaar en wilde je even laten weten dat het uitstekend gaat !!
Veel liefs !!!!!
06-02-2018
Ik wil graag dit met iedereen delen…
Ik ben een 64 jarige vrouw met de ziekte van Parkinson.
Sinds een half jaar heb ik last van urine verlies en gemiddeld 17 keer per dag moeten plassen.
Ik werd daar helemaal naar van en onzeker.
Ik had steken in mijn hoofd, vooral aan de voorkant, dit bij mijn neuroloog gemeld en die liet gelijk een gelijk een MRI maken. Dit was in november.
Gelukkig was daar niets te zien.
Hij heeft me doorgestuurd naar de Uroloog, waar ik na mijn vakantie in december en na de feestdagen, terecht kon.
Diverse onderzoeken gehad waaronder Urodynamisch onderzoek. Dit houdt in hoeveel urine in de blaas kan blijven zonder verlies.
Dat was 400 cc. Dus, ik heb geen slappe blaas.
Ook verloor ik geen urine tijdens hoesten.
De uroloog schreef me medicijnen voor en wel  Vesicare.
Vesicare is een geneesmiddel dat wordt voorgeschreven voor de behandeling van urine-incontinentie bij een instabiele of overactieve blaas.
Toen ik de bijwerkingen heb gelezen wist ik het zeker ik GING dit middel niet gebruiken!
Daar ik bij Ir Olga Vogel-Andreyeva  hele goede ervaringen heb zie mij ervaringsverhaal ben ik naar haar toegegaan.
Olga heeft gelijk een scan van mijn hersenen gemaakt. Zij heeft bij mij ook de Scenar-therapie toegepast .
Ik heb  zelf vorige keer het Scenar-apparaat gekocht.
Mijn man behandelde me elke avond en het is onvoorstelbaar… Na 2 dagen behandeling werd het plassen minder.
Nu na een week behandeling is mijn blaas-activiteit geheel veranderd: van 17 keer moeten plassen per dag en urine verlies naar 6 x per dag moeten plassen!
Ik raad en adviseer iedereen met incontinentie/ overactieve blaas deze behandeling te laten doen.
Het is onvoorstelbaar!!! Ik heb weer gewoon een sociaal leven!!!
Dank je Olga,
Marijke
01-02-2018
Goedemorgen lieve Olga,
Het is verbazend wekkend! Mijn man heeft me nu 2 x de Scenar-therapie toegepast (met het apparaat voor thuisgebruik) en er is duidelijk al een verbetering ……..
Ik zal het bijhouden de frequentie van het plassen en urine verlies….
De Nervus Trigaminus behandel ik ook en ook daar heb ik het gevoel dat het beter gaat.
Het is natuurlijk nog vrij vroeg om Echt te zeggen dat het helpt…
Maar dat gevoel heb ik wel!
31 augustus 2017 hebben wij een Body-Scan ‘ondergaan’. Op aanraden van een vriendin zijn wij naar mevrouw O.Vogel geweest.
We wilden weten hoe het ervoor stond met onze gezondheid want we willen graag aandoeningen voorkomen, voor zover je dat zelf in de hand hebt.
Mevrouw Vogel heeft ons uitstekend geholpen. Ze legde duidelijk uit wat ze deed, nam alle tijd en heeft ons een week later goede adviezen gegeven waarmee we verder kunnen.
We zijn blij dat we dit hebben gedaan.
Milo en Marian Offenberger
Vandaag (17 augustus 2017) de Body Scan gedaan bij Olga in Heerhugowaard. Ik besloot dit te doen na aanleiding van bepaalde lichamelijke klachten waarvan mijn artsen zeiden dat er niets te vinden was. Op zo’n moment denk je van is het dan allemaal mijn fantasie of hoe zit het.

Toen ik bij Olga kwam, had ik bewust niet verteld wat er specifiek gaande was. Ik wou eerst weten of de Body Scan werkelijk dat naar boven kon halen dat artsen niet naar boven kon halen, maar waar ik zelf wel klachten mee had.

Ik was echt verbaast en onder de indruk dat exact dat omhoog kwam dat er gaande was met mij.Toen wist ik meteen van deze diagnostische methode werkt echt. 

Jammer dat ziekenhuizen en huisartsen niet werken met deze methode, want het is zo belangrijk voor een ieder dat je snel weet en precies wat er nu aan de hand is, want dan pas kan je gericht dat gaan aanpakken.

Dank je wel Olga, veel succes met je Body Scan Praktijk.

MM Nugteren
Ik voelde al een hele tijd dat er één en ander niet goed zat in mijn lichaam. Elke keer als ik naar de huisarts of specialist ging, vonden zijn helemaal niets.
Ook het bloedonderzoek gaf niets speciaals aan.
Per toeval kwam ik op de site van Olga Vogel terecht en prompt heb ik een afspraak gemaakt.

Hoe het apparaat werkt, is mij volkomen onduidelijk.
Echter, het klopt helemaal! Je zit daar met een apparaat op je kop en Olga ziet wat er zich allemaal afspeelt in je lichaam.
Ik heb uitgebreide voedingsadviezen ontvangen van Olga en ga hier nu mee aan de slag.
Het is heel fijn om te weten wat er precies gaande is en daar ( hopelijk) op tijd iets mee te doen.

Preventieve Geneeskunde krijgt te weinig aandacht en dat is precies waar Olga en haar “magische” apparaat voor staan.
Wij wonen in België en hebben dus 2 x3H gereden voor deze bodyscan maar het was de moeite zeker waard.
Ik ben absoluut van plan om dit één keer per jaar te doen en er zo op tijd bij te zijn als er iets mis is met mijn lichaam.

Caroline
Beste Olga wat ben ik toch blij mijn leven is nu al veranderd.
Daarom zend ik mijn ervarings-verhaal wat u zo mag publiceren..
Ik ben 63 jaar, tot 2010 fulltime gewerkt als Operatie verpleegkundige en heb dus als verpleegkundige een ruime 41 jaar ervaring in de medische wereld.
In 2010 werd bij mij Parkinson geconstateerd. met vele medicijnen is dat nu redelijk onder controle.
Echter in februari 2015 kreeg ik klachten die veel leken op Angina Pectoris.
Huisarts zei dat het Hyperventileren was
Lees verder
Marijke Mijnlieff
Beste mw. Vogel,
Dank u wel voor het voedingsadviezen. Ik zie dat sommige dingen al intuïtief vermeden heb die u mij afraad.
Sommige andere dingen heb ik juist wel veel gebruikt en zal ik mijn gewoontes aardig moeten veranderen.
Ik ben nog steeds erg onder de indruk van uw apparaat en wat het allemaal aan informatie naar boven kan halen.

Bijzonder ook, dat u naast het scannen daarmee ook kunt behandelen.
Ik ben erg benieuwd hoe de behandeling gaat. Stimuleert u de meridianen of organen met bepaalde stralen/ energie of trillingen?
Bedankt in ieder geval voor wat u voor mij tot nu toe gedaan hebt.

Mevrouw D.B.
Mijn partner had al wat weken problemen met zijn darmen. Na allerlei uitgebreide ziekenhuis onderzoeken en een screening bij Prescan werd er niets gevonden. Aan de ene kant gelukkig aan de andere kant bleven de klachten: opgezette buik, geen eetlust daardoor vermagering, het was echt een ziek, lusteloos vogeltje.
Toen naar Body-Scan, waar ik zelf al 8 jaar kom. Het is niet te geloven, maar na de eerste Scenar-behandeling ging ik met een heel andere man naar huis. Eentje die dezelfde avond heerlijk aanviel op de avondmaaltijd, hetgeen ik, afgezien van de klachten, daarvoor totaal niet van hem gewend was.
Het was echt niet te geloven.
Wij werden zo enthousiast dat we de Scenar voor thuis gebruik zelf hebben aangeschaft, omdat heel af en toe de klachten heel summier terug kwamen, maar tevens omdat hij voor zoveel andere chronische of acute problemen ook zijn dienst kon bewijzen.
Hij gebruikt het apparaat nu zo’n 3 tot 4 keer in de week ’s-morgens en ’s-avonds zo’n 5 minuten en vooral in de buikstreek.

Wat blijkt nu als leuke “bijwerking” een boost van het libido, waarover al niet echt klachten waren, maar als een man van 59 op “afroep” kan presteren, ik denk dat menige, zelfs jongere man daar “jaloers” op zou kunnen worden.

Nancy
“Het is niet te geloven, maar na de eerste Scenar-behandeling ging ik met een heel andere man naar huis.”

Meer info over Scenar-therapie

Sinds 3 jaar tob ik met trage schildklierproblemen, dat bij mij leidde tot ernstige stemmingswisselingen en tot een enorme vermoeidheid, waarbij ik veel gebrek aan gezonde energie had. Ik kwam bij de internist die op basis van bloedonderzoek die de ziekte “trage schildklier” vaststelde. Ik kreeg in het begin 50 mcg Thyrax voorgeschreven en bouwde successievelijk de dosis op advies van de internist binnen 3 jaar op naar 175 mcg Thyrax. In de beginperiode hielp de Thyrax de symptomen van de ziekte goed te bestrijden, maar telkens merkte ik een terugval. Lees verder

Meer info over de voordelen van de Computerdiagnostiek en de voordelen in vergelijking met een CT-scan en een MRI-scan

Wim de Oude, Amsterdam
Ik ben druk met de Scenar in de weer. Het lukt me goed om het apparaat te bedienen. Het behandelen van het punt aan de rechter onderbuik, geeft goede resultaten met de ontlasting. Bij de alvleesklier voel ik wel dat er iets in werking gezet wordt.
Wat wel heel leuk is om te melden is dat ik ‘s nachts regelmatig last heb van mijn heupen, het is dan een zeurende pijn.
Ik heb nu al heel wat keren de Scenar gebruikt voor deze klachten. Ik plak dan de pads op mijn heup en zet 5 min. de Scenar aan. Dit 5 min. bij iedere heup. Wat elke keer gebeurd als ik het gedaan heb, dat ik ongeveer 2 uur erna heel veel ontlasting heb.
Ik wilde het je toch even melden, omdat ik de reactie van deze behandeling niet verwacht. Na deze behandeling heb ik ook een tijd geen last meer van mijn heupen ‘s nachts.

Meer info over Scenar-producten

Ina
Beste Mevrouw Vogel, Ik vond het een waardevolle dag en Scan. U heeft duidelijk gezien dat mijn moeder emotioneel reageert. Dank voor alle uitleg en toelichting. Ik hoop dat ze eraan gaat werken, maar ik verwacht van wel. De ontdekking van de alvleesklier ontsteking is voor haar een nieuwe openbaring.
Wim van Erkel
Het gaat goed met me, ik heb al veel minder last van me rug en van me zijen!”
Rob
Beste dokter Vogel, Ik vind het moeilijk om te zeggen – aangezien ik gisteren pas mn laatste pil heb ingenomen – maar volgens mij zijn de klachten wel verminderd. Ik ben benieuwd naar de komende dagen. We houden contact.
Chantal
Geachte mevrouw Vogel, Allereerst mijn hartelijke dank voor de toegezonden documentatie en de “voorschriften”. Ik zal mijn best doen die zo goed mogelijk ” te gehoorzamen.
Ik wil ( nogmaals) mijn bewondering uiten voor de manier waarop u mbv apparaten, mijn gezondheidstoestand hebt weten te beoordelen. En natuurlijk ook voor de wijze waarop u daaraan consequenties hebt verbonden via de medicijnen die ik van u heb meegekregen.
E.Hostra
In mijn dagelijks leven was de pijn echt een belasting vooral in de avonduren/ nachten. Door de positieve verhalen die ik via een goede vriendin hoorde, had ik me voorgenomen om mij nog één keer te laten onderzoeken. Jaren en jaren loop ik met buikpijnen, verergerd rondom mijn menstruatie, maar altijd zeurend aanwezig met ’s avonds behoorlijke gasvorming. Darmonderzoeken, gynaecologische onderzoeken, niets hielp en geen oorzaak vindbaar. In mijn dagelijks leven was de pijn echt een belasting vooral in de avonduren/ nachten. Na een bodyscan kwam Olga met een aantal oorzaken, tips en behandelingen. Dit waren voedingstips, kuur tegen wormen en een reinigingskuur met plantenextracten en 5x Scenar-behandelingen. Verklaren kan ik het niet maar ik kan echt zeggen dat ik heel blij ben en me goed voel. Geen zeurende pijn meer in mijn buik en lies, geen gasvorming, geen slapeloze nachten, geen pijn meer in mijn onderrug…
Sasja
Tijdens mijn bezoeken aan U vertelde U me enkele keren, dat Uw apparaat aangaf, dat er problemen zouden zijn in mijn linker kaak. Ik kon dat absoluut niet thuis brengen, want ik had er geen pijn of wat dan ook en de mondhygiëniste had ook niks bijzonders kunnen zien. Pas nu, deze week (en dus vele weken, misschien wel maanden, later), werd het duidelijk dat ik daar een nieuwe kroon nodig heb!
L.N.
Olga, ik wil je bedanken voor de goede behandeling, die ik in weken van jou heb gekregen. Ik voel mij een herboren vrouw, die weer gelukkig is. Ik wil jou veel succes toewensen met je praktijk.
Janny
Hallo Olga, ik heb wel het idee dat het beter gaat met me. Ik ben veel minder moe de laatste tijd en vooral na het eten heb ik geen dip meer. Dus dat is heel mooi! Ik ben benieuwd of er wat uit de bijniertest komt maar ik ben al blij dat het beter gaat met mij. Bedankt daarvoor!
Judith Schoen
Beste Olga, Ik wil je bedanken voor je goede zorgen, want dankzij jou is alles goed gekomen. Zoals je weet liep ik ongeveer 4 maanden met een onduidelijke hoest rond, waar ik mij behoorlijk zorgen over maakte mijn vader had een vergelijkbare hoest (1983) toen der tijd zij men dat het kanker was en dat hij daar voor behandeld moest worden (het is hem fataal geworden met de meest vreselijke bijwerkingen). De artsen wilde ook mij volstoppen met medicijnen, maar na het lezen van de verschillende bijsluiters was ik toch wel geschrokken.
Ik had van een zakelijke relatie iets over je praktijk Body-Scan gehoord en dacht waarom zou ik daar niet eens heen gaan. Afspraak gemaakt, na ongeveer een uur aan de computer te hebben gehangen, zei je maak je geen zorgen het is een bacterie (met een moeilijke naam) er is niets ernstigs aan de hand. Ik zal een middel voor je maken neem dat in en na ongeveer 2 weken moet het over zijn. Resultaat zoals je voorspeld had; na 2 weken weg hoest en nu 3 maanden later nog steeds hoest vrij zonder complicaties.
Ik moet er niet aandenken wat er was gebeurd als ik de middelen van de heren artsen had in genomen!
Ik kan dan ook iedereen je praktijk aanraden, mij heeft het fantastisch geholpen!
Theo
Hierbij wil ik mededelen dat de therapie heel goed geholpen heeft, ik heb nu geen rugklachten. Ook de medicatie heeft goed geholpen,
sinds de wormenkuur heb ik een normale regelmaat vd stoelgang. De toen gekochte med. gebruik ik nog steeds, met tevredenheid. Er waren echter nog enkele medicatie die ik nog moest aanschaffen; Deze heb ik gezocht in gezondheids winkels, echter niet zo makkelijk te vinden. Mijn vraag is of ik die bij u zou kunnen bestellen.
T.N. Kraakman
Hallo Olga, ik wilde je even laten weten dat ik nu geheel verlost ben van mijn schouderpijn. Ik kan wel een gat in de lucht springen! Ik heb dit weekend gebruikt om ons strandhuis startklaar te maken voor vertrek. Fysiek zwaar werk. Dit ging volledig en geheel zonder enige vorm van pijn. Dit zou 3-4 weken terug echt nog niet gekund hebben. Ik heb (vanwege geforceerde bewegingen met pijn) het complete zomerseizoen niet gewindsurft… ( voor het eerst in 30 jaar) geen vermoeidheid en geen pijn. Ik ben heel blij met alle opgedane kennis en voedingssupplementen.
Henk
Ik kwam een kennis tegen die bij u in behandeling was en die zag er zo goed uit, dat ik haar gevraagd heb of ik u adres mocht hebben.
Naar aanleiding van een val die ik gemaakt had, dat mijn rechter arm en schouder dusdanig gebleseerd was en moeilijk te bewegen was, en toen heb ik u gebeld voor een afspraak, en daar ben ik zo blij mee, want dat eerste bezoek was een openbaring. Zelfs de thuiszorg was verbaast en konden het haast niet geloven. Dit wil ik toch laten weten. Dank u 1000 maal dank.
Corry v.d. K, Bergen
Ik heb een bodyscan consult geboekt, omdat erg onder indruk was van de geavanceerde apparatuur. Allerlei zaken die ik ooit tegengekomen was op Internet zoals o.a. de technologie van “Rife”, “Tesla”, Hulda Clark etc.., bleek hier verenigd te zijn in een kastje. Ik wilde graag weten hoe de gesteldheid was van mijn lichaam, omdat in onze familie erfelijke problemen met de darmen. Jij krijgt een soort koptelefoon op, wat aangesloten is aan een kastje die vervolgens aangesloten is aan een laptop. Op het aangesloten beeldscherm kun je zelf meekijken naar de behandeling. Er wordt eerst volledige overzicht-scan gemaakt. Opvallende plekken, specifieke plaatsen waar problemen zijn, en vervolgens wordt op die plekken ingezoomd en onderzocht. Verbazend is dat exact die bacteriën, virussen, schimmel of een parazit naar voren komt die eventueel problemen veroorzaakt. Dat op zich vind ik al ongelooflijk! Dan blijkt dat met de dezelfde apparatuur deze parasieten, schimmels etc.. ook nog te bestrijden zijn. Helemaal indrukwekkend! Na de behandeling krijg ik ook voedingsadvies en ondersteunende voedingsupplementen. En eventueel stoffen om schimmels, parasieten beter te bestrijden en het lichaam te ondersteunen. Bij mij was dat zo, dat direct na de behandeling bepaalde klachten afnamen en na drie weken geheel verdwenen waren. Verder ben door adviezen van Olga erg bewust geworden van mijn voedingspatroon en ben ik veel beter gaan opletten wat ik eet. Het was soms lastig om me aan het dieet te houden. Maar dit weegt, natuurlijk, niet op tegen de positieve resultaten zoals darm-werking weer 100%, irritatie van de huid volledig verdwenen en bloeddruk op een goed niveau.
Chris L
Na vele jaren sukkelen met afvallen en alle daarbij komende kwaaltjes, ben ik terecht gekomen bij Body-Scan. De afgelopen (vele) jaren ben ik ontzettend aan het sukkelen geweest met mijn gewicht. Alle diëten gevolgd, van redelijk vrij opgevat tot zeer streng volgen. Mensen om mij heen hadden er allemaal baat bij, maar bij mij had het steeds maar heel even effect waarna ik gewoon weer terug viel. Uiteindelijk kwam ik aan bij een zemelen dieet. Waarbij het principe draaide om goede ontlasting en het daarmee reinigen van je darmen om zo de stofwisseling op orde te krijgen. Maar zoals alle andere methodes had dit ook geen effect. Na wat rondzoekwerk op internet kwam ik uit bij Body Scan. In eerste instantie vanwege het onderzoek naar de ontlasting, misschien deed ik iets fout bij mijn vorige dieet. Naast een bloedonderzoek is er ook een volledige bodyscan gemaakt, hiermee werd meteen duidelijk wat er nou eigenlijk aan de hand was. Een aantal bacterie waardes klopten niet, ph waardes niet goed etc.. In het begin was ik eerlijk gezegd sceptisch over de resultaten en de aangeboden oplossingen, gezien mijn verleden niet raar dacht ik zo. Máár, na het volgen van een kuur voor mijn darmen en een volledig voedingsadvies is mijn lichaam in balans gekomen. PH waardes beter, geen parasieten meer etc.. Nooit had ik verwacht, laat staan durven hopen, dat deze behandeling zo ontzettend veel veranderingen voor mij in gang gezet hebben. Naast gewichtsverlies merk ik nog een groot aantal verbeteringen op vlakken waar ik niet een van wist dat ik er last van had. Ik ben veel actiever, heb zin in iedere dag, heb kracht in mijn lichaam gevonden, geen pijn meer in mijn gewrichten, uithoudingsvermogen is ontzettend verbeterd en 10 kilo afgevallen. Ik ben blij dat ik deze weg ingeslagen ben en de reis aangedurfd heb. Het heeft mijn leven in ieder geval 180 graden in positieve zin gedraaid.
Ine van Brakel, Veldhoven
Beste Olga, Ik wil je even laten weten hoe het gaat. Door jouw inzichten ervaar ik veranderingen die voor mijn haast ongelofelijk zijn. Ik merk dat ik een echt verzadigd gevoel kan herkennen, daardoor niet meer onbeperkt eet, keuze’s kan maken en voor mijn zelf afweeg of het de moeite waard is om het in mijn mond te stoppen, en ook iets kan overslaan.!! Ongelofelijk en nu weet ik ook zeker dat mijn kilo’s zullen minderen . En dat allemaal dank zij de inzichten die ik door jouw tot mijn gekomen zijn. Dank je wel!
Ine
Omdat ik al jaren maag/darmklachten heb, en daarvoor bij verschillende artsen en natuurgeneeskundige geweest ben maar zonder al teveel resultaat, vond ik via internet Body-scan. Na de scan te hebben gehad werd het resultaat besproken. Ik bleek al jaren een chronische gastritis te hebben, genetisch bepaald maar door stress aangewakkerd. Ook bleek mijn bloed niet helemaal in orde te zijn waarvoor ik nu behandelt wordt. Ik raad iedereen aan om de scan te doen, omdat je op deze manier de dieperliggende oorzaak van je gezondheidsklachten te weten komt, je kan precies zien welke organen er minder goed functioneren en de oorzaak hiervan, maar ook de gevolgen als je zo door blijft lopen zonder er iets aan te doen. Ik vond het een openbaring na jaren van klachten.
Carla
Via een kennis van mijn dochter ben ik in contact gekomen met Body-Scan. Na een afspraak te hebben gemaakt is er een scan gemaakt van mijn organen en hoofd ( Je kunt meekijken op de computer voor je ) en tevens een holistisch bloedonderzoek. Dan is meteen duidelijk wat er mis is in ‘t lichaam, welke tekorten van bv mineralen, sporen enz. Momenteel ben ik bezig met aangepaste voeding en supplementen, waarna ik over een maand weer een afspraak heb. Ook heb ik een 7 tal scenar behandelingen ondergaan om bepaalde zwakke organen te stimuleren. Ik moet zeggen dat ik me heel goed voel, energieker en zelfs mentaal voel ik me beter! Sinds die tijd is mijn nachtrust ook prima. Al met al ben ik blij dat ik deze stap gezet heb
K.Rupert, Alkmaar
In augustus waren mijn verstandelijke gehandicapte dochter en ik bij U voor een bodyscan voor mijn dochter. Zij heeft psychische en lichamelijke klachten i.v.m. seksueel misbruik. Wat mijn dochter tot dan toe (nog) niet kon vertellen,namelijk dat er meer was geweest dan wat er bekend was is hierdoor naar buiten gekomen. De volgende dag heeft ze alles verteld en kan eindelijk verder aan haar verwerkingsproces beginnen. Ze heeft dit 5 jaar lang opgeslagen en zat daardoor in een visieuze cirkel van klachten. Allereerst hebben wij een ontslakkingskuur gedaan met wormkuur en bitterzout en vanuit dat hebben we met andere producten zoals probiotica en propolis haar weerstand opgebouwd. Op korte termijn was dit opvallend hoe zij er van opknapt. Aangezien er nog steeds sprake is van een verwerkingsproces blijven haar klachten nog in (veel) mindere mate aanwezig daar dit mede door haar handicap haar manier van verwerken is. Maar nu volstaat ondersteuning van bepaalde producten zoals bovengenoemde en ik ben ook vast van plan om 2 maal per jaar te ontslakken om op die manier geestelijk en lichamelijk een boost te geven. Ik ben daarom ook erg blij dat wij bij Mevr. Vogel zijn geweest, anders was deze doorbraak er niet geweest. Mijn dochter is nu bevrijdt van dit vreselijke geheim dat ze al jaren bij zich droeg en kan verder aan haar gezondheid werken. Ik kan iedereen dan ook een bodyscan van harte aanraden.
Wegens privacyredenen van mijn dochter blijf ik graag anoniem.
De afgelopen 6 jaar heb ik een constante druk boven m’n rechter oor en ook heb ik last van rugklachten. Ik ben hiervoor verschillende keren naar de dokter geweest. De dokter adviseerde: Fysiotherapie en Mensendieck, want het kwam vanuit m’n nek. Niets hielp, ik ben ook nog naar de Hoofdpijnkliniek in Haarlem geweest voor verschillende onderzoeken, maar ook zonder resultaat. Op eigen initiatief ben ik naar een acupuncturist geweest voor een groot aantal behandelingen. Lichamelijk heeft dat wel wat geholpen, maar de pijn in m’n hoofd ging er niet van over. Voor de rug heb ik nog een behoorlijk aantal behandelingen gehad van een Chiropractor. De BODY SCAN en de SCENAR behandeling werd mij aanbevolen door een kennis. Uit de scan kwam naar voren dat de druk in m’n hoofd van een zelfde druk was als de druk in mijn been (spataderen), de vaatwanden zijn verzwakt. Door voedingssupplementen en homepatische medicijnen zijn de klachen minder geworden. De klachten in m’n onderrug zijn zelfs helemaal verdwenen. Je kunt dus stellen dat een BODY SCAN een veel directere diagnose geeft dan alle andere mogelijkheden. Blijf dus niet rondlopen met je klachten als je “uitgedokterd “bent, maar ik adviseer om een BODYSCAN te nemen Ik kan nu uit ervaring zeggen dat een aantal SCENAR behandelingen de klachen doen verminderen of zelfs verdwijnen. De verzekering vergoedt een gedeelte van de behandeling.
Sonja, Egmond aan den Hoef
De afgelopen 3 jaar heb ik zes ontstekingen gehad aan een wortelpunt en ben ik hiervoor ook zes keer onder het mes gegaan bij de kaakchirurg.
Standaard wordt er bij een kaakchirurgische behandeling een antibiotica kuur voorgeschreven. Door het veelvuldige gebruik hiervan daalde mijn energie niveau en deden zich op den duur ook andere klachten voor. Hierna besloot ik een body scan en bloedonderzoek te laten doen, omdat ik niet langer op de oude weg wilde doorgaan. Ik hoopte hiermee de oorzaak van mijn tandproblemen te achterhalen, en of er op een andere wijze dan operatief iets aan de ontstekingen kon worden gedaan. De computerscan en het bloedonderzoek hadden voor mij als toegevoegde waarde dat duidelijk is geworden waar de zwakheden van mijn lichaam zich bevinden, en hoe ik hiermee in de toekomst het beste kan omgaan. Met dank aan uitgebreide voedingsadviezen en de op maat gesneden adviezen over supplement(en) gebruik. Opmerkelijk van de behandeling met het “scenar apparaat” vond ik dat pijnklachten na de behandeling zelf volledig waren verdwenen maar een paar uur later konden terugkomen om dan weer volledig te verdwijnen. Ik hoop dan ook voorgoed verlost te zijn van mijn ontstekingen, maar de tijd zal het leren. Overigens is het ook aardig te vermelden dat door de behandeling mijn energieniveau aanzienlijk is verbeterd, en dat de spatader op mijn onderbeen minder zichtbaarder is geworden.
Nicolette, Amstelveen
Back to Top

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen