Bel: 06-22869186 | info@body-scan.nl | Winkelwagen
Body-Scan bij RTL4rtl4

Body-Scan in het programma Medical Travel.

Bekijk hier de uitzending terug.

Ontvang tips, schrijf u in voor de nieuwsbrief !

Haarmineraal Analyse (HMA)

Haarmineraal analyse HMA

De belangrijkste volksziekten met een HMA al voortijdig voorspeld

De belasting door toxische (giftige) metalen is een belangrijk item bij de Haarmineraal Analyse. Deze stoffen kunnen de celstructuren beschadigen en belangrijke biochemische processen kunnen daardoor ontregeld raken en de spoorelementen en mineralen zijn niet meer volledig beschikbaar voor de stofwisseling. Met haaranalyse kan het individuele stressniveau en de verbrandingssnelheid bepaald worden. De verbrandingssnelheid geeft vrij snel een enorme hoeveelheid informatie. Het is waardevol om zowel de voedselbehoefte te bepalen als ook om aanbevelingen te doen voor voedingssupplementen.

Wat komt u te weten bij een Haarmineraal Analyse?

Uit een verhoging of verlaging van een afzonderlijk metaal of metaalverhouding kan de relatie met de persoonlijkheid worden gelegd, bijvoorbeeld geïrriteerd, hyperactief, strijdlustig, veel energie, agressief, wispelturig, acute stres, depressief, lage energie, teruggetrokken, enz. Uit de Haarmineraal Analyse wordt de verbrandingssnelheid bepaald waardoor er individuele voedingsaanbevelingen kunnen worden gegeven. Daarnaast worden er ook voedingsadviezen gegeven indien men wil afvallen of aankomen.

Waarom haar?

Tijdens de groeifase is het haar via de haarwortel aangesloten op de bloedsomloop en slaat het in de haarcellen de in het bloed circulerende stoffen op, zowel de mineralen en spoorelementen als de toxische zware metalen. De concentratie van deze stoffen in het haar is een nauwkeurige afspiegeling van de concentraties in de omringende weefsels. Na het afsterven van de haarcellen blijft de concentratie van de stoffen in haarcel bewaart. Door de geringe groei van het haar (ongeveer 1 cm per maand) slaat het haar ook stoffen op die in een zeer lage concentraties in het bloed circuleren. Toxische metalen concentreren zich in zachte weefsels, niet in bloed of de urine. In het bloed worden ze alleen aangetroffen na een acute blootstelling.

Let op

Chemisch behandeld haar (verven, kleuringen, bleken, permanent) is ongeschikt als haarmonster bij de Haarmineraal Analyse, omdat de mineraalstatus grondig veranderd kan zijn.

Zorg voor een zo schoon mogelijk monster. Haar, schaar en handen moeten schoon zijn. De gebruikte schaar dient schoon en volledig roestvrij te zijn. Goed uitgespoeld pas gewassen haar is het beste. Geen gekleurd of anderszins bewerkt haar!

Hoeveelheid –> minimaal 2 eetlepels haar.

Kort haar –> scheer van het achterhoofd zoveel kleine haartjes af totdat u 2 volle eetlepels heeft. Dit kan het beste met een zorgvuldig schoongemaakte tondeuse.

Lang en middellang haar –> verdeel het haar op uw achterhoofd en steek het zo mogelijk op. Neem een een dunne haarstreng en knip zo dicht mogelijk bij de schedel af. Stuur alleen de eerste drie centimeter (vanaf de schedel) als monster op.

Schaamhaar -> knip vanaf de bovenste begrenzing van het schaamhaar de vereiste 2 volle eetlepels af, zo dicht mogelijk bij de huid.

Waarom een HMA?

  • 39 elementen worden onderzocht
  • Aanwijzing voor mogelijke belastingsbronnen
  • Bepaling individuele stressniveau
  • Te gebruiken bij afvallen of aankomen
  • Voedingsadviezen

Voorbeeld van uitslag HMA

Haarmineraal analyse uitslag

Diverse klanten gingen u voor

“Na ongeveer een uur aan de computer te hebben gehangen, zei je maak je geen zorgen het is een bacterie (met een moeilijke naam) er is niets ernstigs aan de hand. Ik zal een middel voor je maken neem dat in en na ongeveer 2 weken moet het over zijn. Resultaat zoals je voorspeld had; na 2 weken weg hoest en nu 3 maanden later nog steeds hoest vrij zonder complicaties.”

Back to Top

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen